Ontdek de liefde voor het vak

Hier wordt alles verkocht met liefde voor het product.

Wilt u ook proeven van dit knap staaltje vakmanschap? We verwelkomen u graag in onze winkel. Mét de geur van vers gebakken brood.

Kom gauw maar eens langs!

Hier bakken we er wel iets van

De machine van Bakkerij Bauters draait. En dat kan alleen als elke schakel actief meewerkt.

Het recept voor het beste ambachtelijke brood zal deze bakker wellicht niet verklappen, maar wel het geheim van het succes: evenveel respect voor het product als voor het personeel. Voeg daar nog een snuifje vriendelijkheid, een vleugje werklust en een scheut teamspirit aan toe en er wordt een hechte groep gecreëerd die iedere dag het onderste uit de kan (of oven) haalt om uw smaakpapillen te verwennen. Of dat nu broden, taarten of specialiteiten zijn.

Liefde voor het vak

Daar draait het om bij deze warme bakker in het landelijke Mariakerke. Want ‘warm’ is hier wel degelijk het juiste woord. Niet alleen omdat er dagelijks warme croissants, chocoladekoeken, pistolets en stokbroden in de gevlochten manden liggen. Maar vooral omdat hier met volle goesting wordt gewerkt. Met een glimlach. Met toewijding. Met plezier. Zelfs in de vroege uurtjes, als de haan nog moet gaan kraaien.

Die toewijding straalt ook Marianne, zijn partner ‘in crime’, uit. Klanten zijn onmiddellijk gecharmeerd door haar persoonlijke aanpak, open communicatie en no-nonsense mentaliteit.