Onze pièces-de-résistance

Uiteraard bereiden we al onze producten met evenveel liefde en toewijding. Maar er zijn er toch een paar zeemzoete en unieke pareltjes bij waarop we best wel trots zijn. We sommen ze hieronder graag even op.

7 soorten speltbrood

Brood hoeft niet ‘saai’ te zijn. Daarom maken wij ons graag eens een ‘speciaal brood’. Speltbrood is bijvoorbeeld een welkome afwisseling op onze traditionele boterham. En wat dacht u van maar liefst 7 verschillende soorten spelt? Kom langs in onze winkel en probeer ze allemaal eens uit.

U kunt kiezen uit verschillende varianten:

  • Bruin speltbrood
  • Wit speltbrood
  • Volkoren speltbrood
  • Meergranen speltbrood
  • Speltbrood met zonnebloempitten
  • Speltbrood met rozijnen
  • Speltbrood met graantjes

Kunt u deze verleiding weerstaan?

Sandwiches met rozijnen

Bestaat dat dan? Wellicht zult u ze niet vinden bij de bakker in uw straat. Maar bij ons wel! Het idee is er gekomen, doordat één van onze klanten er uitdrukkelijk naar vroeg. Dat was voor ons meteen de aanzet om sandwiches met rozijnen definitief op de kaart te zetten. En guess what? Ze zijn superlekker! Probeer ze ook eens. U zult verrast zijn door de verfijnde smaak.

Diverse soorten cheesecake

Onder het motto “voor elk wat wils” bakken we verschillende versies van onze speltcake. Zo heeft u elke 14 dagen een leuke variant. Verkrijgbaar vanaf september tot en met april/mei.

Chocoladetaart met een vulling van chocomousse

Chocoladetaart is heerlijk. Maar met chocomousse erin verwerkt, heeft u meteen 2 lekkernijen in 1. En weet u wat nog verrassender is? Deze chocomousse is lekker luchtig door middel van de weloverwogen en speciale bereiding van de mousse. Weer een reden om te zondigen!

Chocomousse, wie is er niet dol op

Wij verwennen onze klanten graag

De betere bakker blijft niet alleen trouw aan het klassieke, ambachtelijke werk, maar wil ook continu evalueren en meedenken met de klant. Dankzij de vele gesprekken met onze klanten, weten we wat ze verwachten én waarderen.

Die wensen kneden we dan tot heerlijke lekkernijen.

En dit is het resultaat: onze specialiteiten!

Wensen of deskundig advies

Heeft u speciale wensen rond taarten of patisserie? Zoekt u naar voldoende variëteit in brood? Vertel het ons. Martin, Marianne en hun team geven u graag advies op maat, zodat u ook elke dag kunt genieten van wat lekkers op uw bord.

Wij nodigen u uit op ontdekking te gaan in deze wonderlijke wereld van brood en gebak en vertel gerust wat u ervan vindt. Of beter: vertel het voort!

Ga op ontdekking in onze bakkerswinkel!